Friday, 28 September 2012

Maksud TRUE LOVE? Tahukah?


Assalamualaikum..
hye dear fellow..dear gojes followers and dear ohsem blogger !
CINTA?
berani kan sham buat entri pasal cinta..
sekarang ramai dah yang bercinta..
bebudak sekolah rendah pun dah ada couple..
hehehe..
tu la..
arus permodenan..
HAHAHA !
okay la..

perasan tak?
ramai yang bercinta..
tapi tak tahu erti cinta...
nak tahu?
ni yang sye search kat Mrs.Google..



  • Cinta bererti jika kita benar-benar mencintai seseorang kita tidak akan pernah berhenti memikirkan tentang mereka walaupun sesaat dan merasakan dia lah segalanya.. :)
  • Cinta adalah perasaan yang tak dapat dilihat dan dijelaskan tapi dapat dirasai jika kita benar-benar menyintainya,kita sanggup mati untuk mereka.. *ada lagi ke macam tu?hmmm
  • Cinta adalah segalanya..hadir tanpa diundang..keikhlasan rasa cinta membangkitkan seribu kekuatan dalam diri dan jiwa kita..kerana cinta itu memberi sejuta rasa ..tidak keterlaluan jika kita katakan cinta itu anugerah yang tidak terhingga..
  • Cinta adalah pengorbanan,kesetiaan,kefahaman dan saling menyintai..
  • Cinta adalah perkongsian suka dan duka..dia atau kita sentiasa ada di sisi dalam apa jua keadaan..
  • Cinta adalah persahabatan dan kekeluargaan..
  • Cinta adalah dugaan paling besar tapi manis akhirnya..terpulanglah pada kita bagaimana nak menghadapinya..
  • Cinta boleh membuatkan kita mengalirkan air mata..
  • Cinta mampu merubah kebahagiaan dalam hidup kita..
  • Cinta merupakan pencetus corak kebahagiaan dalam hati kita ..bila hati dah cinta,segalanya menjadi indah..semakin indah..dan terus indah..
mungkin tu saja yang mia mampu share..
sham pun merangkak lagi dalam bidang percintaan..
yelah..
sekolah pun baru form1..
hehe..
by the way..
ilmu baik dikongsi bersama..
kan?

No comments:

Post a Comment