Friday, 20 January 2012

Kenangan Aku N' Die mase dulu2 ,, ! sedey :'(

Nie lha lagu aku dulu2 ngan Athirah ...rindu gilew die ,, !h0pe awk sihat N' terus cemerlang ...saia harap awk dapat lelaki yg lebih bertanggungjawab berbanding saia ,, ! ='( L0VE U ...

Budax Gile Bernama HISSHAM

Nie lha Hissham ...perasan t0l lha Hissham nie ,, !

# The End ,, ! :P

Thursday, 12 January 2012

112 ways to say ♥ I L0VE YOU ♥


 English - I love you
 Afrikaans - Ek het jou lief
 Albanian - Te dua
 Arabic - Ana behibak (to male)
 Arabic - Ana behibek (to female)
 Armenian - Yes kez sirumen
 Bambara - M'bi fe
 Bangla - Aamee tuma ke bhalo aashi
 Belarusian - Ya tabe kahayu
 Bisaya - Nahigugma ako kanimo
 Bulgarian - Obicham te
 Cambodian - Soro lahn nhee ah
 Cantonese Chinese - Ngo oiy ney a
 Catalan - T'estimo
 Cheyenne - Ne mohotatse
 Chichewa - Ndimakukonda
 Corsican - Ti tengu caru (to male)
 Creol - Mi aime jou
 Croatian - Volim te
 Czech - Miluji te
 Danish - Jeg Elsker Dig
 Dutch - Ik hou van jou
 Esperanto - Mi amas vin
 Estonian - Ma armastan sind
 Ethiopian - Afgreki'
 Faroese - Eg elski teg
 Farsi - Doset daram
 Filipino - Mahal kita
 Finnish - Mina rakastan sinua
 French - Je t'aime, Je t'adore
 Frisian - Ik h├óld fan dy
 Gaelic - Ta gra agam ort
 Georgian - Mikvarhar
 German - Ich liebe dich
 Greek - S'agapo
 Gujarati - Hoo thunay prem karoo choo
 Hiligaynon - Palangga ko ikaw
 Hawaiian - Aloha Au Ia`oe (Thanks Craig)
 Hebrew - Ani ohev otah (to female)
 Hebrew - Ani ohev et otha (to male)
 Hiligaynon - Guina higugma ko ikaw
 Hindi - Hum Tumhe Pyar Karte hae
 Hmong - Kuv hlub koj
 Hopi - Nu' umi unangwa'ta
 Hungarian - Szeretlek
 Icelandic - Eg elska tig
 Ilonggo - Palangga ko ikaw
 Indonesian - Saya cinta padamu
 Inuit - Negligevapse
 Irish - Taim i' ngra leat
 Italian - Ti amo
 Japanese - Aishiteru
 Kannada - Naanu ninna preetisuttene
 Kapampangan - Kaluguran daka
 Kiswahili - Nakupenda
 Konkani - Tu magel moga cho
 Korean - Sarang Heyo
 Latin - Te amo
 Latvian - Es tevi miilu
 Lebanese - Bahibak
 Lithuanian - Tave myliu
 Malay - Saya cintakan mu / Aku cinta padamu
 Malayalam - Njan Ninne Premikunnu
 Mandarin Chinese - Wo ai ni
 Marathi - Me tula prem karto
 Mohawk - Kanbhik
 Moroccan - Ana moajaba bik
 Nahuatl - Ni mits neki
 Navaho - Ayor anosh'ni
 Norwegian - Jeg Elsker Deg
 Pandacan - Syota na kita!!
 Pangasinan - Inaru Taka
 Papiamento - Mi ta stimabo
 Persian - Doo-set daaram
 Pig Latin - Iay ovlay ouyay
 Polish - Kocham Ciebie
 Portuguese - Eu te amo
 Romanian - Te iubesc
 Russian - Ya tebya liubliu
 Scot Gaelic - Tha gra\dh agam ort
 Serbian - Volim te
 Setswana - Ke a go rata
 Sign Language - ,\,,/ (represents position of fingers when signing'I Love You')
 Sindhi - Maa tokhe pyar kendo ahyan
 Sioux - Techihhila
 Slovak - Lu`bim ta
 Slovenian - Ljubim te
 Spanish - Te quiero / Te amo
 Swahili - Ninapenda wewe
 Swedish - Jag alskar dig
 Swiss-German - Ich lieb Di
 Surinam - Mi lobi joe
 Tagalog - Mahal kita
 Taiwanese - Wa ga ei li
 Tahitian - Ua Here Vau Ia Oe
 Tamil - Nan unnai kathalikaraen
 Telugu - Nenu ninnu premistunnanu
 Thai - Chan rak khun (to male)
 Thai - Phom rak khun (to female)
 Turkish - Seni Seviyorum
 Ukrainian - Ya tebe kahayu
 Urdu - mai aap say pyaar karta hoo
 Vietnamese - Anh ye^u em (to female)
 Vietnamese - Em ye^u anh (to male)
 Welsh - 'Rwy'n dy garu di
 Yiddish - Ikh hob dikh
 Yoruba - Mo ni fe

Gadis Melayu Ideal – Apakah Ciri Yang Harus Mereka Ada?


Gadis Melayu Ideal – Apakah Ciri Yang Harus Mereka Ada?

Kali ni aku nak cerita pasal perempuan/awek Melayu pulak. Apa yang aku boleh describe pasal gadis Melayu yang ideal pada zaman ini.  Boleh kata kebanyakan (tak semua) lelaki zaman sekarang cari pasangan hidup yang macam ni ...

Tak Merokok

Perempuan yang merokok, terutamanya anak dara tak comel! Serius aku cakap, gadis Melayu memang tak sesuai la hisap rokok. Kalau nak difikirkan kenapa la nak merokok eh? Kat Russia ni lain la, sejukkk~ Jadi kalau hisap rokok tu, kurang la sket sejuk tu. Betul tak? (ni teori kosong jer sebab aku pun tak merokok) Merokok tak cool & membazir duit.


Pandai Jaga Kesihatan Tubuh Badan




Ehem.. tips daripada tuan punya badan: work out sket, yoga sket and makan makanan berkhasiat ...

Macam mana kita nak tau awek tu pandai jaga badan ke tak? Tengok badan dia. haha~ Camni melampau pulak. Kalau tak boleh tengok badan dia tengok cara makan dia. You are what you eat. Kalau makan je kerja, takde exercise memang tak boleh la. Yelah, mungkin dari segi fizikal tak nampak sangat tapi bila dah ternampak ‘tanda-tanda’ seperti terlebih atau terlipat sana sini, tu maksudnya dah terlambat. So, jangan tunggu sampai dah terlambat. Susah. Sekarang ni jarang aku nampak perempuan yang rajin bersukan dan ya, bersukan membuatkan perempuan kelihatan lebih seksi daripada perempuan yang tak bersukan. So kalau nak cari pasangan, better start bersukan. Lelaki suka perempuan yang aktif dan graceful, bukan jenis timid dan jarang bergerak.


Tambah sket, kalau dah memang kurus pun at least pergilah jogging seminggu sekali. Stretch/regangkan sket otot-otot tu kasi tegang. Barulah lambat berkedut ~