Tuesday, 24 April 2012

Tahun 6 :'(



Assalamualaikum :'>




  • Aku teringin nak turun tahun 6 balik . Aku nak UPSR balikk ! Tahun 6 memang tahun paling BEST . Banyak kenangan yang tersirat dan tersurat bersame-same kwn aku . :'( Suka , duka , tangis , tawa semua time aku tahun 6 . Rindu sangat :'> Lepas UPSR lagi best , xde pape pon buat . Just main , main , main , main N' MAIN:D Aku ingat lagi bile time aku N' kwn2 aku berdebar2 nk menghadapi UPSR iaitu pada 13 – 15 September 2011. Tarikh nie masih bermain2 di fikiran aku . :'( Tiba tiba je -,- Time result keluar pulak cikgu umumkan aku punya result :'( Aku dpt 4A1B je . tapi alhamdulillah lah . Kawan2 aku ade yg pegi dekat Tok Jiring , MRSM Kuala Brg , dan yg paling ramai Manir . hurmmm . Aku nk jumpe kau balik mcm dulu . Main tudung botol , main perli cikgu , main ngate , main e-book , main bola,badminton N' perkara nie aku xkan lupekan sepanjang riwayat hidup aku . :'( Btw , aku sayang semua cikgu SKTelukMenara . Okay , bai :) Assalamualaikum again -.- . MISS U KAWAN :D

My Shining Star








ouhh stars di langit malam nie sangat2 cantik.. tapi dalam banyak2 stars, ada satu star yang memang tiap malam aku cari.. kedudukan dia statik je. dan skarang aku memang aim star tu je.. kalau star tu takde kat depan mata aku, memang aku frust.. tahu knape aku sangat gilakan star tu? sebab dalam banyak2 stars, dia satu2 nya yang berjaya curi hati aku. aku namakan dia 'my shining star'.. gila cantikk.. tapi kannn dah lama aku xtengok star tu.. stars yang aku nampak sekarang seme macam sama shining dia.. ohmaigod, i really miss that star.. :'( hwaaaaa
nak star tu, nak star tuuuu.. *hentak2 kaki*
gedik kan? hihi.. okay, end of the story.. actually aku demam nie. demam aku nie macam melarat la pulak. kejap kebah, kejap okay, ntah laa, malas dah nak fikir sal kesihatan aku.. xlarat dah nak type panjang2.. yang aku nak share ari nie pasal star nie je..
okay la, nak tido kejap, kepala aku dah pusing2 macam ambulance berpusing keliling kepala nie.. ninoninoninoooooo (bunyi ambulance).. arghhh pape ntah aku mengarut. alright guys, chow....
p/s : cuti sem yang hanya dipenuhi dengan sakit2.. urghhh!! enjoy this song~

http://www.youtube.com/watch?v=yCjJyiqpAuU&feature=player_embedded